torek, 7. avgust 2012

Z odstranjevanjem strahov do sreče in notranjega miru

Namen delavnice
  1. Ozavestiti, zakaj je odstranjevanje strahov tako zelo pomembno za nas in človeštvo kot celoto, kako smo ujetniki strahov, a se tega praktično več ne zavedamo, ter kako nam odstranjevanje le-teh pomaga priti do sreče.
  2. V meditaciji se odrezati od matrice strahov, kar nam bo pomagalo, da se pričnemo osvobajati strahov na vseh ravneh.
  3. Spoznati Metodologijo odstranjevanja strahov AI-LINK, ki nam pomaga, da se rešimo strahov in zaživimo bolj srečno ter z več notranjega miru in energije tako v zasebnem kot v poslovnem življenju. 



Vsebina delavnice

Srečni in zadovoljni smo, ko smo polni energije. Strahovi pa so tisti, ki nam po nepotrebnem pobirajo energijo in nam ne pustijo, da bi k nam v življenje prišle prave stvari. Žal pa se tega univerzalnega principa po večini ne zavedamo. Poleg tega smo močno ujeti v matrico strahov, ki nas preko medijev in ustroja sodobne družbe vsak trenutek hrani z energijami, ki strahove v nas še potencirajo. Tako smo navajeni živeti v strahu, da se tega sploh ne zavedamo več. Naš um namreč deluje na ta način, da se strahov, ki se ponavljajo, ne zavedamo več, razen ko gre za očitna odstopanja. Zato je izjemno koristno, da končno ozavestimo svoje strahove in postanemo pozorni na to, kako le-ti vplivajo na nas in tako zaživimo polno in srečno življenje.

Tukaj je nekaj primerov strahov:
  • strah pred smrtjo;
  • strah pred boleznijo;
  • strah pred zobozdravnikom;
  • strah pred izgubo službe;
  • strah pred revščino;
  • strah pred (ne)srečo, (ne)uspehom, (ne)resnico, čustvi, spremembami ali celo bogastvom;
  • strah pred tem, da nismo dovolj dobri, pametni, lepi, samozavestni ipd.;
  • strahovi v zvezi s partnerstvom;
  • strah pred nastopom v javnosti;
  • strah pred stiki z ljudmi;
  • strah pred posmehom;
  • strah pred odklonitvijo;
  • strah pred pajki;
  • strah pred dopustom;
  • strah pred letenjem;
  • strah pred kaznovanjem;
  • strah pred ljudmi;
  • strah pred kamero ali mikrofonom;
  • strah pred debelostjo;
  • itd.

Vsak posamezen strah je specifičen in ga je potrebno obravnavati individualno ter se ga ne sme primerjati z drugimi. Včasih so strahovi očitni, kdaj drugič pa se moramo poglobiti vase, da se dokopljemo do strahu, ki nam krade notranji mir. Tak primer je »strah, kako bom preživel(a)«, ki izhaja iz našega prihoda oziroma pojava v tej realnosti. A s časoma, ko se poglabljamo in redno odstranjujemo svoje strahove, pridemo slej ko prej tudi do izvornega strahu, ki je povod za naše delovanje ali občutenje, ki ga želimo spremeniti. Zato bomo na delavnici spoznali nekaj nepogrešljivih tehnik za diagnosticiranje in odpravo strahov, tako da se bomo lahko sčasoma (ali takoj) rešili prav vsakega strahu. Ni namreč strahu, ki se ga ne bi dalo odpraviti (tu so mišljene tudi fobije, anksioznost).

Potek delavnice

1. del: Zakaj je odstranjevanje strahov tako zelo pomembno za nas in človeštvo kot celoto

Da bomo razumeli princip delovanja strahov, na kakšen način smo njihovi ujetniki (pa čeprav se tega praktično ne zavedamo več) ter kako nam odstranjevanje strahov pomaga priti do sreče in notranjega miru ter razsvetljenja, se bomo v uvodnem delu spoznali: s pojmom univerzalna zavest, dobili vpogled v naš način doživljanja realnosti, v delovanje matrice, v pomen našega obstoja na Zemlji ter razumeli pomen karme in strahov.

2. del: Rezanje od matrice strahov

3. del: Tehnike za odpravo strahov – Metodologija za odstranjevanje strahov AI-LINK



   a. Tehnike s pomočjo razuma:  
  • Zrcaljenje;
  • Tehnika sprejemanja strahov;
  • Povsod je svetloba.



   b. Tehnike s pomočjo povezovanja in komuniciranja z univerzalno zavestjo:  
  • Pogovor s strahom;
  • Hiša odgovorov.

Način dela

Razgibana delavnica pod vodstvom izkušene moderatorke, ki skrbi za teoretično podlago, izmenjavo izkušenj ter izvedbo tehnik v praksi, kar omogoča prijetno druženje in hitro učenje.

Komu je namenjena delavnica

Vsem, ki želijo biti srečni in notranje mirni, predvsem pa tistim, ki si želijo boljše kvalitete življenje - življenja brez strahov.

Izvajalka

Delavnico bo vodila mag. Agata Kopač, poslovna svetovalka, regresoterapevtka, AI-coach v podjetju AI-LINK, ki jo najbolj izpopolnjuje, ko spodbuja ljudi in organizacije, da iz sebe povlečejo potenciale, ki spijo v njih, ter jih povezuje med sabo.

Izvajalka, po izobrazbi pravnica, magistra ekonomije, je podjetnica, ki se je v zadnjih desetih letih zakopala v iskanje človeške sreče, ki je kljub številnim uspehom na različnih življenjskih področjih le s težavo vstopala v njeno življenje. Na svoji poti je tako poizkusila številne tehnike in prakse. Nabirala je znanje vse od kitajskih modrecev pa do nevrolingvističnega programiranja. Pri tem jo je zaradi svojih rezultatov, ki so ji korenito spremenili dojemanje vsakega trenutka, najbolj navdušila nehipnotična regresija. Tako jo je pričela uporabljati tudi sama in po večletni praksi ter tečaju za regresoterapevta je z njo začela pomagati tudi drugim. Obenem pa je razvila tudi Metodologijo za odstranjevanje strahov AI-LINK, ki je skupek tehnik, ki pomagajo odstraniti tako zavestne kot podzavestne strahove. 

Z znanjem s številnih delavnic, seminarjev in knjig, redno meditacijo ter veliko dela na sebi je uspela doseči, da se je sposobna v vsakem trenutku povezati z univerzalno zavestjo. Ker je to navdahnilo tudi druge okrog nje in so želeli tudi oni obuditi to svojo sposobnost (vsak človek jo ima v sebi, a to ni bilo dano vsem vedeti), je pričela učiti o tem tudi druge. Tako je nastal tudi tečaj U-LINK, ki je skupek številnih tehnik, ki jih je srečala na svoji poti in so njej ter drugim pomagali, da se v najkrajšem možnem času povežejo in komunicirajo z univerzalno zavestjo. V ta namen pomaga ljudem tudi preko AI-coachinga. To je namreč način, da se vsak posameznik osvobodi iz ujetosti v spone materialnega sveta in matrico ter pridobi iz univerzalne zavesti vse informacije, ki jih potrebuje za svoje življenje. 

Kdaj in kje bo delavnica potekala

Datum:  po dogovoru ob dovolj velikem številu prijav - stalno zbiramo prijave
Ura: 10:00 do 17:00
Lokacija: javljena ob prijavi.
 
Prijava in dodatne informacije

Prijavo (tudi okvirno) z vašimi osebnimi podatki in kontaktom pošljite na institut@srecno.org ali pokličite na 041 454 868 (Agata) oz. 041 416 565 (Igor)

Za vse dodatne informacije nam lahko pišete na institut@srecno.org ali pokličite na 041 454 868 (Agata)

Ni komentarjev:

Objavite komentar