petek, 1. februar 2013

Intervju v Misterijih o povezovanju z univerzalno zavestjo

Je vsak sposoben pridobiti informacije iz univerzalne zavesti?

To me je vprašala ga. Tatjana Svete v intervjuju, ki je objavljen v februarski reviji Misteriji o povezovanju in komuniciranju z univerzalno zavestjo (http://www.misteriji.si/kat/Letnik_2013). 

Moj odgovor je bil: »Da, vendar pa te sposobnosti v večini primerov nimamo ozaveščene in je ne znamo uporabljati.« 

Celoten intervju si lahko preberete v Misterijih. Tu pa vam navajam nekaj odgovorov, ki vam lahko objasnijo, kaj vse s povezovanjem lahko pridobimo.

Kaj pridobimo, če se povezujemo z univerzalno zavestjo?
 
Vse, kar obstaja, je torej del univerzalne zavesti. Zato se lahko povežemo in komuniciramo z vsemi njenimi deli. Pogovorimo se lahko z angeli, vilami, entitetami, Zemljo, boleznijo (npr. rakom, luskavico), sanjami prejšnje noči, na dušnem nivoju z živimi in umrlimi, svojim višjim jazom (svojim večnim delom, dušo), svojim srcem, čustvi itd.

Na ta način lahko tudi lažje in hitreje razrešimo težavne odnose in situacije v službi, družini ali kje drugje. Na primer leta imamo težave zaradi istega vzorca zavrnitve pri vseh osebah moškega spola. S pomočjo univerzalne zavesti pa lahko ozavestimo, zakaj se nam to dogaja. Izkaže se lahko, da je vzrok v tem ali v kakšnem prejšnjem življenju. Dobimo uvid v situacijo oziroma situacije, ki so povzročile, da takšen vzorec še zdaj ponavljamo. Ko v komunikaciji z univerzalno zavestjo ozavestimo vzorec in očistimo vsa neprijetna čustva iz preteklih situacij, se nam zavrnitve ne dogajajo več. 

Lažje razumemo sebe, zakaj delujemo tako, kot delujemo. Lahko dobimo vpogled v svoja prejšnja življenja, v otroštvo, v življenje v maternici današnje mame. Lahko ugotovimo, kaj nas tare, a se tega ne zavedamo. Naučimo se hitreje in lažje sprejemati poslovne in življenjske odločitve, denimo kje živeti, kam vložiti denar, ki se kasneje izkažejo tudi za najbolj pravilne za nas. Postanemo bolj samozavestni in neodvisni od drugih mnenj – bolj kot se lahko povežemo z univerzalno zavestjo v vsakem trenutku, bolj smo svobodni, manj smo pod vplivom mnenj drugih, kaj je dobro za nas. Tako nas ne morejo več nadzorovati mediji, politiki, sodelavci, pa tudi bližnji.

Je človeku s povezovanjem tudi sreča bližja?

Da, od sreče in notranjega miru nas namreč ločijo le strahovi. S komuniciranjem z univerzalno zavestjo pa lahko ozavestimo vse svoje strahove in se jih znebimo. Pri čemer govorim o sreči kot stanju zavesti in ne sreči kot čustvu. Poleg tega se žal ne zavedamo, kdo smo. Navajeni smo se namreč istovetiti z razumom. Ampak mi nismo tisti, ki misli, saj nismo naš razum. Razum je le naše orodje. Mi samo smo. A tega se ne zavedamo, ker smo navajeni stalno razmišljati. Ko pa utišamo razum, se zavemo tudi enosti in svoje povezanosti z univerzalno zavestjo. Bolj kot smo povezani z njo, bolj delujemo v skladu s sabo, s svojimi srčnimi željami in manj sledimo egu. To pa nam prinese več notranjega miru in sreče prav v vsakem trenutku. S tem smo tudi manj v stresu in posledično sta tudi naše zdravje in počutje veliko boljša.

Ali pridobimo iz univerzalne zavesti tudi druge informacije za boljše zdravje?

V vsakem trenutku lahko izvemo, kaj naše telo potrebuje za optimalno delovanje. Tako lahko pridobimo informacije, kakšno vrsto gibanja, prehrane, pijače potrebujemo za boljše počutje. Lahko ugotovimo tudi, kako do več energije. Že nekaj časa smo na primer utrujeni in brez moči ter dobimo iz univerzalne zavesti sporočilo, da smo brez energije, ker počnemo stvari, ki nas izčrpavajo. Ali pa nam mogoče kakšen strah jemlje moč ali je na nas pripeta kakšna entiteta, ki se hrani z našo energijo. Ko smo bolni ali ko nas nekaj boli, denimo koleno, lahko ugotovimo vzrok bolezni oziroma bolečine in kako ga odpraviti. Tako se na primer izkaže, da je vzrok bolečine kolena nek strah ali pa zamera do nekoga.

Ali s povezovanjem izboljšamo zaznavanje intuicije?

Seveda. Pogosteje kot se povezujemo z univerzalno zavestjo, bolj smo dojemljivi za sporočila, ki nam jih ta pošilja. Lahko jih dobivamo prek glasbe na radiu, raznih informacij, ki jih kar dobimo v svoje misli, pa ne vemo, od kod so, ali pa dobimo sporočilo iz bežnega pogleda naslova v časopisu. Namen oziroma cilj povezovanja je ravno v tem, da smo v vsakem trenutku povezani z univerzalno zavestjo, ne le, ko slučajno uspemo zaznati nek intuitiven preblisk.

Za več informacij v zvezi s povezovanjem vas vabim, da me pokličite na 041 454 868 ali pišete na agata.kopac@ai-link.net




Hkrati pa vas vabim bodisi na ure individualnega učenja povezovanja ali pa

delavnico, ki bo ponovno potekala najbrž ob sobotah konec marca in v aprilu 2013. Vsebina pa bo takale: http://ai-link.net/documents/U-LINK_web.pdf kot na delavnici prihodnji vikend.


Sr(e)čno in veselo povezovanje:) Agata


Ni komentarjev:

Objavite komentar