ponedeljek, 11. februar 2013

Ste mogoče "walk-in" tudi vi?

Konec lanskega leta se je pri meni najavil na regresijo simpatičen fant. Skozi vrata je vstopil poln energije, z veliko željo po življenju in akciji. A kljub svojim tridesetim je iz njega vela neka notranja modrost. Očitno je bilo, da je doživel že marsikaj. Kmalu mi je bil jasno, da je to tudi res. A izmed vsega, kar sva tekom regresije spoznala in očistila, me je najbolj prevzela njegova izkušnja v tem življenju kot t.i. »walk-in« duše. Slednje se mi je zdelo izjemno zanimivo, saj sem do takrat o »walk-in« dušah samo brala. »Zgodbo« zdaj navdušeno razlagam drugim in vsi jo radovedno poslušajo. Zato sem se odločila, da na kratko napišem o tem še za vas.

Kdo je »walk-in«? To je duša, ki se odloči, da se inkarnira v neko odraslo telo in ne v nastajajoče telo bodočega dojenčka. Le-to je mogoče, ko se neka druga duša odloči zapustiti telo in je le-to prosto za drugo dušo. Na dušnem nivoju naj bi se ti dve duši dogovorili za zamenjavo telesa. To je mogoče zato, ker se v celičnem spominu zabeleži vse iz tega življenja na Zemlji in nova duša točno ve, kaj naj bi prehodila do trenutka, ko je stopila v telo »odrasle« osebe. Več o tem fenomenu si lahko preberete na spletu. Primer »walk-in« duše naj bi bil tudi priznani duhovni učitelj Drunvalo Melchizedek. Bolj pa vam je vsem najbrž znan film Meet Joe Black, kjer igra Brad Pitt kot »walk-in«. 







 

Kako vemo, da smo »walk-in«? Večina takih oseb pripoveduje, da se počutijo, kot da niso s tega planeta, dimenzije. Pogosto imajo občutek, da so prišli nekaj doživet, potem pa se je zgodilo nekaj in so se povsem spremenili. Postali so bolj socialni, altruistični, z željo po zdravljenju. Naj bi bile to bolj razvite duše z več sočutja do okolice kot druge duše na Zemlji. Po taki izkušnji se osebe pogosto tako spremenijo, da se ločijo, odselijo od obstoječe družine.

Kako je torej ta fant, ki je prišel k meni na regresijo, ugotovil, da je »walk-in«? Fanta je zanimalo, zakaj je imel v zgodnjih najstniških letih prometno nesrečo, katere posledice čuti še danes. Pa sva preko njegovega višjega jaza prišla do odgovora, da se je prejšnja duša odločila, da konča to inkarnacijo, ker ne bi uspela doseči, kar si je želela. Nova duša, duša »sedanjega« fanta, pa je prišla v telo z namenom, da se v izkušnji življenja v tej družini nauči postaviti se zase. Fant je bil do nesreče povsem materialno usmerjen, grebel se je za denar. Po nesreči pa se je spremenil, začele so ga zanimati bolj filozofske in duhovne teme. Družina pa ga od nesreče dalje zavrača, kot da čuti, da ni njihov.

Regresija je tako fantu uspela uvideti, zakaj je drugačen od ostalih družinskih članov, zakaj ga zavračajo in kaj naj stori, da sem bo življenje odvilo, kot si želi. Za nas vse pa je to še en primer, ki nam da misliti, kdo smo in kaj počnemo na Zemlji. 


Več o individualni regresiji na linku: individualna regresija za vsakogar

Ni komentarjev:

Objavite komentar