četrtek, 14. februar 2013

Če dovolite, lahko valentinovo rodi ljubezen. Pri nas jo je v obliki ...

Srčno pozdravljeni,

valentinovo je samo še en razlog za slavljenje ljubezni in življenja. Se strinjate? Ja, v dualni družbi se lahko sicer spet opredelimo, ali smo za ali proti valentinovemu oz. ali je to dober ali slab razlog za praznovanje in se o tem prerekamo.

Pa smo lahko za ali proti ljubezni? 


Ne gre za praznik in trgovino. Gre za ljubezen. Na Zemlji smo zato, da se učimo in uživamo v ljubezni. Strahove stran in v akcijo že ta trenutek. Ne glede na to, ali ste samski ali v dvoje, mislim, da se da današnji skomercializiran praznik uporabiti za uživanje ljubezni vseh vrst. Nekaj živalskih primerov je v tem videu: http://www.youtube.com/watch?v=IkuxHqloEI8. Ni ga, ki danes ne bi mogel razveseliti vsaj enega bitja bodisi s prijaznim pogledom bodisi s toplim objemom. Lahko je to partner, prijatelj, sodelavec, sosed, pa tudi hišni ljubljenček ali roža v kotu sobe. Isto lahko upoštevamo tudi druge dni v letu. Sreča je v dajanju, saj si resnično dovolimo sprejemati s polnim srcem šele, ko dajemo. Tak je univerzalni zakon.

Čudovito razmišljanje o ljubezni pa z vami delim v tem videu: http://www.youtube.com/watch?v=PZY6oTplgjQ. Življenje je ljubezen, pri čemer nimam v mislih ljubezni kot čustva, ampak ljubezen kot stanje zavesti.

»What is Love? Love is life, because life comes out of love. If there is no love, there will be no life. So love and life are synonyms. It is for love that life comes into existence. Why are people coming into this earth plane? Because they want to experience relationship. So relationship is very vital for people who are living on this earth plane, particularly. It is what gives life meaning. So love is of different kinds. One is love between genders and love between siblings and friends and relatives and also towards human beings. And animals too. And plants as well. So love sustains life. So without love, there is no meaning to life. That's the bottom line, that love is fundamental. It is not of the mind. It is of the heart. That's why there is the expression, "you fall in love." You fall from head to the heart. So love is not simply an emotional pull. It is also the highest intelligence. Love is the highest intelligence. So if you are in love, you are in the heart center, then you will be able to understand the highest intelligence. So it is the intelligence of creation. It is creative intelligence. When you are in love, you will be very creative. When you are in hatred, you will be destructive. So love is life, love is intelligence. Love is creation.«

Za konec vam sporočam, da se je danes v AI-LINKU rodil otrok, ki ni človeško bitje, boste pa o njem slišali v prihodnji dneh in tednih še veliko in upamo, da vas bo razveseljeval vsaj toliko kot nas v timu in da bo postal tudi del vašega življenja.

V imenu AI-LINK tima vam pošiljam obilico ljubezni:) Agata

Ni komentarjev:

Objavite komentar