torek, 19. februar 2013

Delavnica U-LINK - zato da izkoristite vašo podzavest v vaš prid! - že v marcu

Manj kot 5% stvari počnemo zavestno. 

Nevrologi so ugotovili, da celo več kot 95% našega vedenja nadzira podzavest. Žal pa se podzavestnega vedenja izjemno redko zavemo, še manj pa vemo, kako do podzavesti priti. V odnose do vsega in vseh bitij vstopamo tako z nekimi podzavestnimi vzorci, ki se jih ne zavedamo. 

Naj naštejem nekaj primerov: 
  • ob določeni osebi se razjezimo že, ko jo zagledamo, pa zavestno ne vemo, zakaj se je to zgodilo; 
  • nimamo denarja za nakup novega avtomobila, čeprav si ga želimo. Ne zavedamo se namreč, da imamo v podzavesti strah pred obiljem ali kakšen drug strah. V otroštvu so nas namreč »programirali«, da so tisti, ki imajo denar, barabe, kradljivci in da pošteni ljudje niso nikoli polni denarja; 
  • boli nas grlo, a ne vemo, zakaj; 
  • ne moremo nikakor najti druge službe, čeprav je v zdajšnji službi že neznosno. Ne zavedamo se namreč, da nas zadržuje strah pred spremembo; 
  • itd. 
Kako ostalih 95% uporabiti sebi v prid? 

Nekaj o podzavesti in kako le-ta vpliva na nas, si lahko poslušate v govoru s strani dr. Bruca Liptona na tem linku ali če kliknete na sliko spodaj: 


Kot pravi dr. Lipton lahko podzavest reprogramiramo s spremembo navad, hitro pa lahko s pomočjo hipnoze, torej v spremenjenem stanju zavesti. Kako se pride do slednje, se lahko naučite na potovanju do vaše podzavesti, iz katere lahko dobite vse odgovore na to, kaj vas loči od sreče, zdravja in obilja. Hkrati pa v komunikaciji s podzavestjo lahko vse, kar vam ni v korist (npr. strahovi, vzorci) tudi spremenite, tako da »reprogramirate« svojo podzavest. 

Kje bo potekalo to potovanje do podzavesti? 

Tri sobote na Delavnici U-LINK - Sami do sreče, zdravja in obilja, kjer se bomo učili povezovanja in komuniciranja z univerzalno zavestjo, s tem pa med drugim prišli tudi do svoje podzavesti. 
1. dan bomo pogledali osnove povezovanja, pri čemer bomo večji del posvetili ravno Metodologiji za odstranjevanje strahov AI-LINK. Le-ta namreč temelji na univerzalnem zakonu, da nas v tej realnosti od notranjega miru in sreče ločijo strahovi. Vedno več se danes govori o tem, toda metodologija to tudi obrazloži in s tehnikami pomaga vse strahove odstraniti. Slednje je namreč za povezovanje in komuniciranje s podzavestjo pomembno zato, ker se na ta način lahko umirimo in lahko v vsakem trenutku pridobimo vse informacije iz podzavesti, ki jih želimo imeti. 

2. dan se bomo povezovali z univerzalno zavestjo in tako med drugim dostopali tudi do svoje podzavesti in si odgovorili na marsikatero dilemo ali težavo, opisano zgoraj. Več o tem pa si poglejte na tem linku.

 3. dan pa bomo spoznali tehnike za komuniciranje z univerzalno zavestjo. Tako bomo pogledali npr. ali je z našimi telesom vse v redu, govorili z našimi organi, pregledali, ali so na nas pripete kakšne druge duše, kaj pomenijo sinočnje sanje, kako reševati težavne odnose itd. 

Več o tem potovanju, ki bo potekal tri sobote, in sicer 23.3., 6.4. in 13.4.2013, dobite, če kliknete na spodnjo sliko. 

 

Kako torej priti V VSAKEM TRENUTKU do svoje podzavesti – 
s tem pa do obilja, zdravja in sreče? 

Na Delavnici U-LINK - Sami do sreče, zdravja in obilja se bomo učili povezovanja in komuniciranja z univerzalno zavestjo in njenimi manifestacijami (...sanje, naše srce, Zemlja, druge duše), s tem pa med drugim prišli tudi do podzavesti in se naučili, kaj storiti, da nam podzavest koristi. 

Lahko pa se dogovorimo tudi za individualno učenje povezovanja. 
Za več informacij pa me lahko dobite na e-mail agata.kopac@ai-link.net ali telefon 041 454 868. 

Hvaležna sem, če delite te informacije tudi z vašimi prijatelji. 

Srčno vam želim obilja, sreče in zdravja:) Agata 

Ni komentarjev:

Objavite komentar