petek, 18. julij 2014

Kako čez težo teh dni?

Srčno pozdravljeni,

poletje je zaradi novih energij, ki prihajajo na Zemljo, precej naporno za marsikoga. Nad slabim počutjem tarnajo celo tisti, ki k temu niso nagnjeni. Nič narobe. Več o tem, kaj storiti, pa tule.

Številni me namreč kličete in mi tarnate, češ da so dnevi pred in po tokratni polni luni neznansko naporni. Zato sem vzela v roke karte Doreen Virtue in prosila za vodstvo boginj. Oglasila se je afriško-brazilska boginja Yemanya. Kaj mi je sporočila, ko sem jo vprašala, zakaj so ti dnevi tako težki in kaj naj storimo, da bi nam bilo lažje, vam zaupam tule:

Boginja Yemanya: »Sprostite se. To je v teh dnevih edino, kar lahko naredite. Prepustite mi vse vaše bolečine, vse dvome, vse skrbi. Vso težo, ki jo nosite, samo spustite. Na Zemljo prihaja val novih energij, ki vam pomagajo, da na hitro spustite iz sebe vse, kar vas ovira, da bi bili srečni. Spustite vse, kar vas bremeni. Vso tesnobo, vso bolečino, samo sputite, da odteče. Čim manj se zapirajte. Manj, ko se boste upirali, lažje vam bo in več teže boste spustili. Najtežje bo tistim, ki uživajo v trpljenju, ki si ne dovolijo užitka, sreče. Prosite me, da vam pomagam odnesti vse trpljenje, vsa bremena. Nič ni narobe z vami. Nič drugega vam ni treba storiti. Samo spustite vso težo skozi sebe, da odteče stran. Čas je, da postanete lažji, da zadihate s polnimi pljuči. Prihajajo velike spremembe. Ni več potrebno, da v sebi nosite temo. Ne potrebujete je več. Zato bo le-ta silila ven. Na tak ali drugačen način. Kdor ne bo pripravljen spustiti te teme iz sebe, lahko tudi umre. Ni več prostora zanjo. Predvsem dobro očistite srce in spravite iz njega vso kramo in ga napolnite s svetlobo. Naj zažari. Če srce žari, bo vsa okolica žarela. Dajte, zberite pogum in se otresite vsega težkega in mi ga predajte. Tu sem, da vam pomagam. Seveda pa je odločitev vaša. Vi se odločate za vašo dobro srečo. Če je nočete, vam je nihče ne more prinesti. Žal ne morete videti, da na Zemljo prihaja toliko svetlobe te dni. Vi je ne občutite, ker se je v vas prebudila tema in hoče ven, na plano. Če jo spustite, boste začutili, da življenje na Zemlji ni več tako kot prej. Odprite se za spremembe. Sem tu, da vam pomagam.«

Glavni val teh novih energij prihaja zdaj, manj intenzivno pa bo na nas deloval še nekaj časaBoginja Yemanya
Zato vabljeni 10.9. ob 19:00 na skupinsko regresijo ob polni luni, kjer bomo skupaj počistili tisto, kar sami nikakor ne uspete spustiti.

• Vso težo, ki se je zavedamo in tudi tiste, ki se je še ne zavedamo, bomo pod vodstvom višjega jaza dobro sčistili.
• Za pomoč bomo prosili tudi boginjo Yemanya, da nam pomaga odvreči vse trpljenje in bolečino ter v naše življenje priklicati srečo.
• Odkrili in odstranili bomo razne samodestruktivne vzorce iz skupine.
• Pogledali bomo tista življenja, ki nas najbolj blokirajo, da bi se sprejeli in se znebili vsega, kar nas blokira, da bi se dobro počutili v svojem lastnem telesu (občutek biti grd, občutek gnusa itd.).
• Predihali bomo tiste občutke in občutja, ki bodo skupino (posameznike v skupini) v danem trenutku najbolj onemogočali, da se sprejmejo in spustijo nove energije v sebe (npr. občutek, da nisem dovolj dober, jeza do sebe, strah pred izpostavljanjem, strah iti naprej).
• Aktivirali bomo tiste moči in sposobnosti (šli v tista življenja, kjer smo jih pustili), ki se z valom novih energij ne bodo sami od sebe.
• Še kaj se bo našlo glede na potrebe skupine.
• Na koncu bo še nekaj časa posvečenega za razreševanje vaših osebnih trenutnih izzivov.

Glede na vaše želje, se oblikuje taka skupinska regresija že za naslednji četrtek, 24.7., ob 19:00. Če se nam želi še kdo pridružiti in bo prostor, naj se javi.

Za vaša vprašanja in prijave nam lahko pišete na institut@srecno.org

Sicer pa srčno vabljeni tudi na individualno regresoterapijo.

Inštitut za sr(e)čno družbo
www.srecno.org

Ni komentarjev:

Objava komentarja