petek, 23. november 2012

Magija srečnega partnerstva - jo poznaš?

Drage prijateljice in prijatelji,

v zadnjih dneh se je zgodilo kar nekaj stvari, ki so me navdahnile, da sestavim novo delavnico, na katero bi vas povabila.

Pred nekaj dnevi sem govorila z gospodom, ki je tik pred svojim 90-tim rojstnim dnevom. Ob njem je bila njegova nekaj let mlajša žena, dementna, v svojem svetu, katero je gospod primoran v teh dneh dati zaradi svojega slabega zdravja v dom upokojencev. Ne glede na to, da žena že več let ponavlja ena ista vprašanja dan za dnem, iz ure v uro, ji z vso ljubeznijo odgovarja na vsako izmed njih. Poleg tega je gospod prepričan, da ga gospa ne pozna več. Kakšna ljubezen je to! Po 60-ih letih skupnega življenja. Še danes sem ganjena.  



Kot drugo sem pred kratkim ponovno dobila med pošto čudovit video, ki govori o gospodu z dementno gospo, ki pa je že v domu upokojencev. In čeprav meni, da ga gospa ne pozna več, vsako jutro hodi k njej. Ne zato, ker bi se ona zavedala, da je on pri njej, ampak ker jo on tako spoštuje in v njej še vedno vidi isto osebo, kot je bila, ko se je zavedala, da je ob njej. Omenjeni video sem pogledala že kar nekajkrat. Dobila sem ga že s številnih koncev. A vsakič znova me navdahne. Kako lepa je ljubezen!

Kot tretji navdih pa ste mi bili vi. Zaradi želje kar nekaj vezanih (torej takih, ki ste že v takem ali drugačnem partnerstvu), ki vas je povlekla delavnica na Dogodkih za samske "Kako do pravega partnerja brez vedeževalke", sem se odločila, da pripravim 

delavnico Magija srečnega partnerstva

ki je namenjena vsem, ki želite imeti srečno partnerstvo.

Naj vam razkrijem vsebino:

1. Kako vzpostaviti srečno partnerstvo (bodisi da ga še nimamo bodisi da smo nesrečni v partnerstvu)  

Pogledali bomo, kdo smo in kako delujemo ter kako vzpostaviti učinkovit in prijeten odnos. 
V ta namen bomo ozavestili, kaj je človek in kako deluje. Osredotočili se bomo na to, da je človek med drugim energijsko bitje. Pogledali bomo, kako to vpliva na nas in naše odnose. Kako lahko vplivamo na našo količino energije in tudi svojo vibracijo. Ozavestili bomo nekaj osnovnih principov s tem v zvezi in se jih naučili uporabljati sebi v prid. 
  • 1. del: Količina energije (Ozavestili bomo drame nadzora; povezali se bomo s srcem in uvideli igro ega); 
  • 2. del: Prava vibracija (Pogledali bomo, kako nas starši učijo odnosov. Predvsem pa se bomo osredotočili na strahove, ki so ključni, da ne vzpostavimo srečnega partnerstva. V ta namen bomo spoznali nekaj ključnih tehnik za odstranjevanje oz. premagovanje strahov Metodologije za odstranjevanje strahov AI-LINK



2. Kako s pravimi informacijami in pravim načinom odločanja do srečnega partnerstva
 
Preden stopimo v partnerstvo si želimo potrdilo od »zgoraj«, da je to to, kar smo iskali in kar nas bo osrečilo. Pa tudi ko smo v partnerstvu dolga leta, se pripeti, da se tako zapletemo v probleme, da ne vidimo več ven iz njih in si želimo neko božjo, vsevedno pomoč. Takrat se radi obrnemo na numerologe, vedeževalke. Na delavnici bomo zato pogledali, kako lahko pridemo sami do informacij, kaj storiti, da bo za nas najbolje.

Delavnica poteka 4 ure in pol.

Delavnica bo organizirana ob dovolj velikem številu prijavljenih, torej, ko se formira skupina. Zato, vsi zainteresirani, pošljite okvirno prijavo na delavnico na naslov ai@ai-link.net ali pokličite na telefon 041 454 868. Nato pa bomo dorekli termin in vse podrobnosti glede delavnice.


Veliko ljubezni, do sebe in svojih partnerjev:) Agata

Ni komentarjev:

Objavite komentar