petek, 24. februar 2023

Ali so pretekla življenja resnična?

Regresoterapijo sem uporabila pri več tisoč strankah. Uporabi se jo, če se pokaže kot najprimernejša metoda za razreševanje določenih težav.

»Ali so pretekla življenja resnična? Ali sem res bil kralj, vitez in klošar?« me zatem sprašujejo ljudje. 

Regresoterapija se smatra kot metoda, pri kateri se s pomočjo globoko sproščujočega stanja uma omogoča stranki, da se spomni preteklih dogodkov, izkušenj in celo prejšnjih življenj. Gre za proces, ki omogoča raziskovanje globljih nivojev zavesti in odkrivanje informacij, ki jih lahko oseba nezavedno nosi s seboj in vplivajo na njeno sedanje življenje.

Regresoterapija lahko pomaga pri soočanju s čustvenimi blokadami, strahovi in travmami, ki jih je posameznik prinesel s seboj iz preteklih izkušenj. Omogoča osebi, da se osredotoči na svoje notranje izkušnje in razume svoje reakcije in vedenje v sedanjosti. Regresoterapija tako lahko služi kot pomoč za duševne in čustvene težave in kot orodje za osebno rast in razvoj.

Pogosto me sprašujete v povezavi s koncepcijo večkratnih življenj ali reinkarnacije, ali so pretekla življenja resnična. To je prepričanje, da se duša po smrti telesa prenese v novo telo in tako nadaljuje svojo eksistenco. Ta ideja izhaja iz mnogih starodavnih in sodobnih kultur, kot so hinduizem, budizem, jainizem, sikhizem in nekateri drugi zahodni sistemi verovanj.

Pa je življenje na Zemlji res fizično na tak način, kot so nam ga tekom socializacije predstavili v zadnjih nekaj tisočletjih?

Modreci z vseh koncev sveta bodo rekli, da je cela ta realnost ene same sanje, tako resnična kot sanje ponoči. Zaznamo lahko le tisto, kar nam omogoča program naših občutkov. Dejansko ne gre za pretekla življenja v smislu linearnega sosledja naših fizičnih teles, kot si to mi predstavljamo v tej za nas na videz »trdni« realnosti. 

Kaj je torej resnično?

Naj si vsak odgovori po svoje.

Za rezultat regresoterapije ni pomembno, ali so pretekla življenja dejansko resnična. Pomembni so občutki, čustva in misli, ki jih posameznik doživi med procesom regresije. Ta so resnična! So tu v zdaj 😊

Ta so sredstvo za raziskovanje osebnih vprašanj in izzivov ter omogočajo globlji vpogled v osebno zgodovino in duševne procese. Občutki in misli, ki jih posameznik doživi med regresoterapijo, so lahko zelo močni in resnični za njega, kljub temu da se morda ne ujemajo s konvencionalno sprejetimi dejstvi o preteklosti. Pomembno je, da posameznik sprejme, kar se pojavi med regresijo in izkoristi te informacije za izboljšanje svojega življenja v sedanjosti. Koristno je, da ozavesti potenciale, ki se mu razkrijejo v teh paralelnih svetovih. S sabo vzame lekcije in transformira negativna občutenja, čustva in misli.

Regresoterapija je tako izvrstna tehnika za ugotavljanje vzrokov težav, odpravljanje škodljivih vzorcev in transformacijo omejujočih prepričanj.  

Bom še kdaj drugič kaj bolj podrobno govorila oz. pisala o tem.

Če vas pokliče, sem tu za vas, da vam pomagam ♥♥♥ Agatha

www.srecno.org

Inštitut za sr(e)čno družbo



Ni komentarjev:

Objavite komentar