sreda, 6. november 2019

Kako se lotiti kakega velikega projekta?

Velikokrat se oglasite pri meni, ko ne veste, kako se lotiti kakega velikega projekta, kot je zaključiti s šolanjem, opremiti stanovanje, dovršiti nek projekt v službi. 

Včasih se tako čudimo temu, kako nas blokade v podzavesti lahko držijo nazaj, da ne uspemo uresničiti svojih ciljev, a se tega sploh ne zavedamo. Na primer želimo dokončati projekt, a se ga bojimo, ker nas potem čaka drug projekt, ki ga pa ne maramo. Česar se seveda najbrž ne zavedamo. 

Pogosto pa je potrebno naše delo samo razdeliti na nekaj manjših delov in nato te še na nekaj manjših. Zatem pa z dnevno vztrajnostjo na malih projektih pridemo na koncu do tega, da je veliki projekt izvrstno in brez večjih težav zaključen.

Na spletu imate v angleščini zastonj knjigo Eat That Frog! (slovenski naslov je »Pojej živo žabo«), avtorja Briana Tracyja, ki govori o tej strategiji, kako lahko premagamo odlašanje in omahovanje. 

Tule je povezava:

Sicer pa sem tu, če me potrebujete, da leto zaključite, kot si želi vaše srce, in si na ta način tlakujete pot za še uspešnejše 2020. V ta namen se dobimo individualno po Skypu.

Srčno vabljeni na »Zaključevanje leta in pripravo na bolj srečno 2020« – v terminih od 15.11.2019 do 10.1.2020.

Sicer pa si naredimo življenje čim bolj pestro in zanimivo. 

Iz vsake rutinske, še tako nezanimive naloge, si lahko ustvarimo zabavo ♥♥♥

Še posebej nekateri, s katerimi smo se družili na 30-dnevni aktivaciji v septembru in oktobru, dobro vemo, kako vrhunsko je lahko to :).

Svet je tak, kot je, na nas pa je, kako ga bomo doživeli. 

Samo poglejte starejše ljudi, ki so polni energije in dobre volje, koliko radoživosti in radovednosti je še v njih.

Bodimo radovedni in si najdimo naloge, ki nas posrkajo kot otroke ♥♥♥ Agatha

Inštitut za sr(e)čno družbo

Ni komentarjev:

Objavite komentar