sreda, 6. januar 2016

Začutite duha prostora

Toliko se govori o energijah in o tem, kako le-te lahko blagodejno ali obremenilno delujejo na nas, pa še vedno jih tako malo upoštevamo. No, zato tudi spodbujam širjenje reikija, ker je tako enostaven pa tako lepo nas uvede v svet energij. S tem namenom pa sem se ob začetku leta obrnila tudi na duha našega prostora, da ga vprašam, ali ima kakšno sporočilo za nas. Vsi ga namreč lahko čutimo, a izjemno redki se ga tudi zavedamo. Kaj šele da bi ga vprašali, ali ima za nas kakšno sporočilo. 

V kolikor ne verjamete, da obstaja, pojdite v naravo, kjer se boste lahko dovolj sprostili. Mir in tišina ob sneženju sta idealna za to. Duha prostora pokličite in ga prosite, da vam da vedeti, da resnično obstaja, na tak način, da boste to vedeli. Nato pa bodite pozorni. Mogoče boste začutili vsemogočnost, ki vas bo v tistem hipu prežela. Mogoče pa bosta mimo vas stekla zajček ali srnica.


Samo ne obupajte in bodite pozorni z vsemi čutili. 

Zdaj pa še sporočilo:

»Pozabili ste na svoje korenine. Poiščite jih in se dobro ukoreninite. Ne glede na to, kje po svetu boste hodili, vam bodo te korenine koristile, saj boste le tako vedeli, kdo ste. Na ta način pa boste tudi ostali enkratni, neponovljivi in boste svetu imeli kaj dati ter vas bo svet lahko v zameno bogato nagradil. Nikoli ne boste lačni. V koliko pozabite na svoje korenine ter kdo ste, se boste utopili v množici in vaše preživetje ne bo lahko. Obrnite se na vse vaše prednike, črpajte modrost iz njih ter se dobro opremite z vsem, kar so vam zapustili. Številni imate toliko znanja, toliko talentov po družinah, a ker ne veste, kdo so bili vaši predniki, se ne zavedate teh svojih sposobnosti in le-te spijo, vaše srce pa je žalostno, vi pa lačni in brez dela.«

Sr(e)čno 2016 vam želim in naj vam srce vriska od sreče :) Agatha ♥♥♥

Inštitut za sr(e)čno družbo

Ni komentarjev:

Objavite komentar