sreda, 6. januar 2016

Boginja Yemanja očisti našo bolečino, žalost in trpljenje ter nam da občutek zadovoljstva ter sreče

Srčno pozdravljeni,

v novo leto smo zajadrali na polno.

Upam, da so vaša jadra lepo poravnana in napeta ter da neizmerno uživate v temle sneženju.

V kolikor ob tem potrebujete veliko spanca, kar mi številni poročate, je to kljub morebitnim nevšečnostim dobro za vaše telo. Naši predniki niso imeli luči, zato so v tem temnem obdobju leta veliko spali. Slednje je tudi v skladu z našo naravo. Sedaj je čas, da se telo, organi spočijejo, regenerirajo, da bodo v bolj svetlem delu lahko učinkovito delovali.

Sicer pa telo potrebuje veliko počitka tudi, ko gremo čez težka obdobja transformacije in prav z novim letom nas je vnovič obiskal retrogradni Merkur, za katerega pa mnogi že veste, da prinaša na plan vse, kar je v naših omarah nepospravljenega. Zato ste mnogi že kak dan po novem letu začutili žalost, bolečino, težo preteklosti. Do konca meseca bo skratka pestro. Zato ni nič narobe, če kak dan malce dlje pospite ali se odpravite v posteljo takoj po risankah.

V kolikor vam je res težko, pokličite pa gremo skupaj ozavestiti in sčistiti, kar vas bremeni. Škoda je enega dne, da ne bi bili srečni, če smo lahko.

Sem pa že pisala, da se sami lahko obrnete po pomoč tudi na boginjo Yemanja, na katero se obračajo množice v Braziliji, ko se okrog novega leta stekajo k morju, da očisti njihovo bolečino, žalost, trpljenje in jim da občutek zadovoljstva ter sreče. Poskusite. Pojdite do morja, reke, jezera ali potoka in pokličite Yemanja ter jo prosite, da odnese trpljenje in prinese sladkost v vaše življenje. Po možnosti se skopajte ali vsaj namočite noge v vodi in začutite, kako vse, kar vas onesrečuje, steče z vas v vodo in kako vas Yemanja polni z dobrimi občutki ter srečo. Yemanja je meni osebno ogromno pomagala, da sem šla čez žalost in bolečino iz prejšnjih življenj.




Sr(e)čno 2016 vam želim in naj vam srce vriska od sreče :) Agatha ♥♥♥

Inštitut za sr(e)čno družbo

www.srecno.org

Ni komentarjev:

Objavite komentar