sreda, 11. marec 2015

Sporočilo boginje Mare za srečno pomlad

Pomlad je že na polno stopila skozi vrata. Gregorjevo je tu, ptički se ženijo. Nastopil je čas vladavine pomladne boginje našega prostora – boginje Mare. Povprašala sem jo, kaj nam svetuje za to pomlad, da bi bili čim bolj srečni:

»Nehajte se ozirati na druge in sledite zgolj samim sebi. Če se ne primerjate z drugimi in resnično izhajate iz lastnih notranjih potreb, se boste vedno imeli lepo. Ne jezite se zato na druge, če stvari niso, kot bi si jih želeli. Ne ozirajte se na nevoščljiveže, ki nimajo poguma slediti sebi, in ne spotikajte se ob tiste, ki imajo še več poguma, kot vi, da sežejo po svojih sanjah. Pomlad je čas začetkov, novih energij. Samo umirite se in se povežite z energijami v prostoru in boste začutili, kako vas celo stvarstvo v tem času podpira, da stopite na novo pot, da začnete nove projekte, da vzpostavite nove osnove. Za vse, kar ste si kadarkoli želeli, je zdaj čas, da naredite prvi korak na poti uresničitve. Vsa narava je tu, da vas podpre. Vsi gremo naprej. Nov cikel se začenja. Gremo skupaj naprej in se podprimo. Samo od vas je odvisno, ali boste spet stali zadaj in jokali ter se pritoževali, da ni možnosti, ali pa me boste poklicali na pomoč, da vas podprem pri sejanju novega.«

Zato si vzemite čas, dobro premsilite, kaj si želite, pojdite v naravo in si napolnite baterije za nove začetke :)

Sicer pa bodo v soboto na Staroslovanskem sejmu z nami še številna druga božanstva našega prostora. Se vidimo :)

Naj bo pomlad polna ljubezni in začetkov novega :) ♥♥♥ Agata


Inštitut za sr(e)čno družbo
www.srecno.orgP.S.: Slika boginje Vesne je delo Irene Urankar​, ki pravi da Vesna ni slovenska boginja, poznajo jo predvsem v Rusiji in Srbiji, pri nas pa izročil o njej ni.


Ni komentarjev:

Objavite komentar