sobota, 20. september 2014

Kako seči za sanjami?

Pred kratkim se je pri meni oglasila gospa, ki je bila ujeta v posel s podjetjem, ki ji je sicer nosil glavnino dohodkov, a z leti je postajal ta odnos vedno bolj naporen. Vse bolj so jo izsiljevali in čustveno izčrpavali. Naučila se je postaviti zase, oddelala vse po svojih najboljših močeh, odnos pa je postajal vse bolj peklenski. Zato se je po pomoč obrnila k meni. Pogledali sva njeno lekcijo v tem odnosu. Ugotovili sva, da ji je bil direktor dolžen ponuditi delo še iz prejšnjih življenj. Sama pa se je morala naučiti postaviti zase. Sčistili sva vse odnose. Gospa je uvidela, da mora iti naprej in da je najbolje za njo, da to podjetje zapusti čim prej. Intenzivno se je lotila iskanja novega posla. Že čez dva dni je prišla nova pogodba in z njo nov posel.

Pot do želenega ni vedno tako lahka in hitra. Škoda pa je, da bi se oklepali starega, ki nas otežuje. Razčistimo s preteklostjo, vedimo, kaj hočemo in sezimo po sanjah. Sreča je vedno na strani pogumnih in srčnih.




Če koga zanima, kako sicer poteka postopek manifestacije in druge skrivnosti manifestacije želenega, pa srčno vabljen/a na delavnico

»Skrivnosti manifestiranja želenega« ta torek ob 17:00:

http://www.napovednik.com/dogodek264886_skrivnosti_manifestiranja_zelenega

Prijave sprejemamo na institut@srecno.org
Veliko uresničenih želja :) Agata

Inštitut za sr(e)čno družbo




Ni komentarjev:

Objavite komentar