četrtek, 02. julij 2020

Kako do pravih informacij in se izogniti virusu in bakterijam?

Zdravo telo in dobro delujoč imunski sistem pa je tudi edino, kar nam pomaga v poplavi bakterij in virusov, ki so ves čas okrog nas. S trenutnim koronavirusom smo se šele začeli zavedati, da čistoča ne pomeni, da ni vidne umazanije. Tule je krasen video, ki ponazori, kako se virusi in bakterije hitro širijo.

https://www.youtube.com/watch?v=WDplwOZlOEU

To pa ne pomeni, da delajmo zdaj paniko. Virusi in bakterije so bili na Zemlji še mnogo pred nastankom človeka in bodo po vsej verjetnosti preživeli našo vrsto. Zato se umirimo.

Kaj pa še lahko naredimo?

Povežimo se z višjim jazom in pred sebe pokličimo viruse, bakterije, ki bi našemu telesu lahko škodili in jih vprašajmo, kakšen namen imajo za nas. Razrešimo ta odnos, da lahko gredo virusi in bakterije stran od nas.

V kolikor nimamo v sebi nekih težkih energij, ki k nam vlečejo viruse in bakterije, te ne morejo do nas oziroma imamo odlično delujoč imunski sistem, ki se z njimi brez večjih naporov učinkovito spopade.

Zato bodimo predvsem dobre volje, razrešimo z zamero, jezo, žalostjo, bolečino in drugimi nizkimi vibracijami, tako da nam še tako hudi »sovražniki« ne morejo do živega.

Ja, svet je danes poplavljen z vsemi različnimi (dez)informacijami.

Bodimo pozorni na to, kakšne informacije vse nam prodajajo. Povežimo se z višjim jazom in izbirajmo, čemu bomo verjeli in sledili. To velja tako za informacije iz medijev kot v našem zasebnem in poslovnem svetu.

Ob letošnjem slovenskem prazniku, 25.6., so visele slovenske zastave na trgu sredi Melbourna v Avstraliji. Zagovorniki teorij zarot bi našli svoj odgovor, tisti, ki vedo, da je bil naš praznik in da je bilo to storjeno v duhu povezovanja, bodo našli svoj odgovor, nekdo tretji spet kakšnega drugačnega.

30.4. so visele zastave ZDA na rotovžu sredi Münchna. Je bila to zarota ali kaj drugega? Vse je mogoče. Lahko je to tudi na kaj nakazovalo. So pa na ta dan 30.4.1945 ameriške oborožene sile osvobodile München nacistične tiranije.

Več pa tule o tem:
http://spomeniki.blogspot.com/2015/12/munchen-osvoboditev.html

Zastave naj bi bile zahvala ob obletnici. Ali samo to...

Opazujmo. A zavedajmo se, da je vedno za vsako fasado lahko nekaj povsem drugega, kot morda na prvi pogled izgleda.

Zato se umirimo in se naučimo povezovati z višjim jazom. Le z notranjo modrostjo bomo izvedeli pravo informacijo, ki je relevantna oziroma koristna za nas.

Vse je lahko res. Bodimo čim širši v pogledu na svet. Pričakujmo vse. Poskusimo pa čim bolj preseči vse svoje strahove, ko selekcioniramo informacije in jih obdelujemo.

Bistveno je, da nehamo slepo verjeti vsemu, včasih tudi še tistemu, kar naj bi bilo resnično »znanstveno« preverjeno in iz »uradnih« virov. Začnimo preverjati svet in zaupati svoji notranji modrosti, kaj je tisto pravo za nas.

Eden vidi v drevesu angela, drugi hudiča... Vse je lahko resnica za posameznika. Vsak ima svojo lekcijo.

Čas je za glavo in srce. Ne da vedno slepo sledimo drugim, pravilom...

Za srcem ♥♥♥ Agatha 

Inštitut za sr(e)čno družbo
www.srecno.org

Ni komentarjev:

Objavite komentar