četrtek, 30. oktober 2014

Obred povezovanja s predniki

V vsakem trenutku je lepo, če čutimo v sebi prisotnost vsega, kar obstaja. Daje nam občutek polnosti in celovitosti. Žal pa smo ljudje po večini preveč oddaljeni od svojega notranjega bistva, zato se te celovitosti in vseprisotnosti težko zavedamo. Ne zavedamo se, da smo hkrati luna, sonce, orel, roža, kamen, človek. Da je vse stvarstvo hkrati tu in zdaj. Vse živi v nas. Nikamor nam ni treba iti. Vse je tu in zdaj. Tako med drugim tudi naši predniki na nek način stalno živijo v nas. Samo se tega povečini ne zavedamo.

Zato smo lahko veseli, da se ločnica med tem in onim svetom v času okrog prvega novembra dokaj zabriše. Če si to le dovolimo občutiti, je to idealen čas za to, da se s predniki povežemo in začutimo njihovo bližino ne glede na to, ali so že pokojni. Naj nam tako dan spomina na mrtve ne pomeni le čas kupovanja rož, nošenja sveč na grobove ter kazanja novih plaščev in avtomobilov. Naj nas ne vodi obveznost razkazovanja, koliko nam predniki pomenijo. Temveč se poskušajmo povezati s še živečimi predniki. Pogovorimo se z njimi z odprtim srcem. Objemimo jih in jim pokažimo, da jih imamo radi. Poleg tega pa se umirimo in najdimo čas, da se vrnemo v svoje svetišče znotraj srca in se povežemo tudi s pokojnimi. Zahvalimo se jim za vse, kar so nam dali. Vrnimo jim vso breme, ki so nam ga dali, pa ga ne potrebujemo več v našem razvoju. Predihajmo vse, kar nas še teži v odnosu do njih ter jih poprosimo, da nas odslej podpirajo pri vsem, kar počnemo. Naj bodo naša opora, ne breme v življenju v vsakem trenutku.

Na današnji skupinski regresoterapiji ob 18:00, kjer se bomo povezali s predniki, bomo storili vse to in še več, da bi našli stik z njimi in da bi nas odslej čim bolj podpirali.

Več pa tule:
http://www.napovednik.com/dogodek309992_skupinska_regresoterapija_povezovanje_in_ciscenje

Lahko se nam pridružite le v srcu. Bo tudi to močno delovalo na vas.

Ker pa vsi ne boste mogli biti z nami danes, vas srčno vabim, da v teh dneh storite sami tole povezovanje.



Obred povezovanja s predniki

1. Od hrane, ki jo jeste in jo obožujete ter veste, da so jo oboževali tudi vaši predniki, vzemite del in ga položite na poseben krožnik z namenom, da ga poklonite duhovom vaših prednikov.
2. Vzemite si čas zase in v mirnem prostoru, bodisi kje v naravi ali v svoji sobi pripravite mirno svetišče, kjer se boste lahko poklonili vsem prednikom. V miru pripravite svečo in jo prižgite. Lahko zraven postavite rože in sveče, ki jih boste kasneje nesli na grob. Poleg položite kakšen kamen, sliko prednikov ali predmet, ki vas kakorkoli povezuje z njimi.
3. Ko je svetišče pripravljeno, globoko vdihnite in izdihnite, zaprite oči.
4. Pojdite v središče srca, kjer je vaše notranje svetišče, se tam udobno namestite in pokličite k sebi vse prednike.
5. Prižigate svečo miru in ljubezni ter dobro poglejte, kdo vse je v vašem svetišču ter kakšni so ti predniki, kako se obnašajo in kako se vi počutite ob vsakem posebej.
6. Predihajte vse, kar vas bremeni še glede posameznega prednika, živega ali pokojnega. Zahvalite se jim za vse, kar so vam dali. Vrnite jim tisto, kar so vam dali (razna bremena), pa tega ne potrebujete več. Prosite jih za podporo v svojem življenju. Lahko jih prosite, naj se med sabo spravijo, objamejo itd.
7. Naj sveča miru in ljubezni zaobjame vse in prežame z ljubeznijo.
8. Ko začutite, da ste mirni in da ste opravili vse, kar ste lahko, se zahvalite vsem in jih povabite, da ostanejo v vašem svetišču in vas podpirajo naprej. V kolikor na to še niste pripravljeni, lahko prosite svoj višji jaz, da jih odpelje nazaj v svetlobo.
9. V svetišče se lahko vrnete kadarkoli želite.

Naj bo ta obred nekaj najlepšega, kar si lahko privoščite v teh prazničnih dneh.
Podelite obred tudi z vašimi prijatelji. Hvaležni vam bodo :)

V kolikor pa vam česa ne uspe razrešiti s predniki, srčno vabljeni

na skupinsko regresoterapijo prihodnji teden, 6. novembra ob 19:00, kjer nam bodo v pomoč polna luna, boginja Abundancija, ki nam bo pomagala v življenje prinesti obilje ter boginja Freja, boginja plodnosti, praznovanja in strasti.

Za prijave pišite na
institut@srecno.org

Naj v vaše srce tekom praznikov posije veliko svetlobe, vaše srce pa naj s svetlobo zalije veliko src.

Z ljubeznijo :) ♥ Agata


 

Ni komentarjev:

Objavite komentar