sobota, 16. avgust 2014

Sporočilo Device Marije ob prazniku Marijinega vnebovzetja

Moj paparaco mi je včeraj poslal tole fotografijo, ki jo vidite spodaj. Sem se do solz nasmejala. Se je treba včasih tudi sebi nasmejati ;-). Ljudje se tako ali tako preveč resno jemljemo. Tale fotografija je namreč nastala, ko sem se ob tokratnem prazniku Marijinega vnebovzetja povezala z Devico Marijo in jo prosila za sporočilo. Najbolj nenavadno, če temu lahko tako rečem, pa je, da sem se nevede zaradi mraza med različnimi brisačami zavila natanko v brisačo njene barve. Pa nikoli se ne pokrivam čez glavo! Naključij res ni! :)
 
 
Devica Marija, kaj nam sporočaš ob današnjem prazniku?

»Najdite mir v sebi in mir se bo ustvaril okrog vas. Ne pustite, da vas drugi spravijo v konflikte, jezo, razočaranja. Najdite notranjo moč, da se odločate za tisto, kar želite v svojem življenju. Naj bo ljubezen vaše vodilo. Prinesete jo lahko cvetlicam, živalim, ljudem pa tudi kamnom in zemlji. Imejte spoštljiv odnos do vsega in vseh. Potem notranji mir ne bo izostal. Ne pustite, da vas okolica zapelje v svoje zgodbe. Sledite notranjemu bitju srca, ki točno ve, kaj je dobro za vas. Vaše vstajenje ni daleč. Pa to sploh ni pomembo. Pomembno je, da v tem trenutku širite ljubezen. To je vaša edina naloga. Ste orodje ljubezni na Zemlji. Od vas je odvisno, kakšen bo svet okrog vas. Ljubite znance in neznance. Kruha in ljubezni so potrebni vsi. S tem pa, ko boste širili ljubezen, bo tudi vaše srce vedno bolj polno ljubezni. Za vas bo vsak trenutek praznik. Zato vam ni treba čakati na vnebovzetje. Živite v ljubezni in ničesar drugega ne boste več potrebovali.

Moški, odprite že srca. Ženske so lačne vaše ljubezni. Potem pa se pritožujete, da vam ženske ne dajo tistega, kar vi potrebujete. Ko je ženska sita ljubezni, je boginja. Takrat lahko da svojemu moškemu vse in še več, kar potrebuje. Ne pozabite na to. Bo takoj več ljubezni na Zemlji. Ženske, ve pa se ne zapirajte za svoje zidove, ampak se potegnite za ljubezen. Ve znate odpreti moška srca. Vsaka ima ključ do srca svojega dragega. Samo pozabile ste to. Toliko zidov imate okrog srca, ker se bojite biti ranjene in zavrnjene, da enostavno ne veste več, kje je ključ, da odprete srce vašega moškega.

Otrokom pa ne pustiti jokati, ker so lačni ljubezni. Ko otrok joka, bodite pozorni, kaj mu manjka. Večina otrok joka, ne zato, ker bi jim manjkalo kruha, vode ali dobrih igrač, ampak predvsem ljubezni. Žal je tega v vaših družinah preveč. Če zmorete, objemite in dajte ljubezen vsakemu otroku, ki vam pride na pot. Zaprto srce otroka namreč ustvari največ pekla na svetu. Saj ga čutijo še generacije kasneje.

Zato si podajte roke, odprite srca in zaplešite ples ljubezni. Naj vas nič več ne ustavi, da bi nehali plesati v tem krogu. Ljubezni je na Zemlji toliko, kolikor je dovolite do sebe.« 
 
Z ljubeznijo :)
 
Agata
Inštitut za sr(e)čno družbo



2 komentarja: