sreda, 29. januar 2014

Izkoristimo TA čas za aktivacijo energij, ki nas osrečujejo!

Kakor zgoraj tudi spodaj, pravijo modreci že tisočletja. Žal pa je današnji človek preveč odrezan od sebe, da bi se tega zavedal, kaj šele občutil energije »od zgoraj«, ki vsak trenutek delujejo na nas. Včasih namreč ni bilo luči, telefona, televizorja, računalnikov in avtomobilov, tako da so ljudje imeli več časa, da so se ozirali v nebo in opazovali, kako narava deluje. Tako tudi naš koledar danes ni v skladu z naravnimi cikli v naravi. Ljudje pa smo zaradi tega še bolj odtujeni od energij, ki v vsakem trenutek vplivajo na nas »od zgoraj«. 

Kitajci še danes praznujejo novo leto drugače kot mi. Letos bo to 31.1. po našem koledarju. Takrat se po njihovo začne pomad in z njo z zvezdnimi premiki pridejo na Zemljo nove energije. Tisti, ki raziskujemo tao modrosti in feng shui, vemo, da so dnevi pred vsidranjem teh novih energij izjemno pomembni za vse leto. Tiste energije, ki jim v tem času dovolimo, da se spustijo v naša stanovanja, bodo kraljevale in nas hranile vse leto. Energijam, ki nas ovirajo na naši poti, imamo tako pravico preprečiti vstop v naše domove. Tisti, ki uporabljamo feng shui in druga starodavna znanja, vemo bolj natančno, kako to narediti. Današnji dan in še nekaj drugih dni je še posebej primernih za to. 

Sicer pa se lahko VSI odločimo, da v zadnjih dneh januarja in začetnih dneh februarja, povabimo v svoje domovanje energije, ki nas bodo podpirale in osrečevale v letu, ki prihaja. Prižgimo svečke, odprimo okna, vrata in se odločimo, kaj želimo v svojem domu v prihajajočem letu. Energije, ki pa nam lahko prinesejo konflikte, spore, žalost, bolezen in drugo nesrečo, pa lahko odvrnemo iz svojega stanovanja. 

Vse je torej stvar našega namena. Kaj si torej želimo? Sporočimo stvarstvu! 



Akcija in čim več lepega. :)


Sr(e)čno leto :) 

Agata

Inštitut za sr(e)čno družbo

Ni komentarjev:

Objavite komentar