petek, 15. maj 2020

Zakaj bi se učili povezovati z višjim jazom - kvantnim poljem?

Univerzalni zakon sreče pravi, da delovanje iz srca (torej v skladu s sabo, s svojim notranjim bistvom, svojim višjim jazom, in ne iz strahov) prinaša notranji mir in srečo. Ko se torej povežemo z višji jazom, vedno dobimo pomiritev ne glede na stopnjo občutenja težav(e) trenutne situacije. Bolj ko se povezujemo, več optimizma smo zmožni pritegniti v svoj vsakdan. 

Višji jaz nam omogoča dobiti vpogled v življenje, ki ga naš vsakdanji, zavestni um ni sposoben pridobiti. Pomaga nam, da vidimo tisto resnico, ki nam jo ego zakrije. Ogne se kolektivnemu pogojevanju. Tako veliko lažje razumemo sebe in svojo okolico. 

Povezovanje z višjim jazom nam omogoči dostop do potopljenega dela naše osebne ledene gore, do podzavesti in nezavednega. S tem lahko začnemo spreminjati svoje življenje v tako, v katerem smo lahko srečni. Odpre se nam namreč povezava z nezavednim, kar nam omogoči, da lahko spremenimo svoje vzorce in prepričanja, s tem pa doživljanje vsega. 

Ko dostopamo do višjega jaza, si odpremo vrata do kvantnega polja, do informacij o vsem, kar je dostopno nam kot delčku zavesti, ki je večna. Tako lahko dobimo informacije, kaj naša prst na njivi potrebuje, da je zdrava; kaj potrebuje naš ljubljenček, da se dobro počuti; kaj manjka nerojenemu otroku, da bi se dobro razvijal; kaj potrebuje od nas za srečo naš partner ali naš posel itd. 

S pomočjo povezovanja z višjim jazom postanemo bolj intuitivni. Bolj ko se zavedamo te naše notranje modrosti, bolj smo vsak trenutek namreč pozorni na vse notranje zaznave (ne le zunanje čute). Mogoče nam tako pomaga notranji krik, da se ustavimo preden zgrmimo čez prepad, za katerega ni bilo opozorila. Bolj smo pozorni na notranje slike, ki nam kažejo, da se za neko osebo skriva nekaj, kar nam ne bo v korist. Bolj zaupamo svojemu védenju, ko kar nekaj vemo, pa sploh ne vemo, od kod nam vse to znanje. To je zelo pomembno tako za naše zasebno, družbeno kot tudi poslovno življenje. 

Ko delujemo v skladu z višjim jazom, delujemo v najvišje dobro vsega, ustvarjamo harmonijo. Zato ko smo v življenju v zadregi, kako se odločiti, se povežemo z višjim jazom, da bi dobili nasvet, ki je v naše najvišje dobro in s tem v najvišje dobro vsega. 
Višji jaz deluje v zdaj. Zato nam pomaga, da začnemo sebe ločiti od vseh zgodb, s katerimi se identificiramo. Preteklost in prihodnost nam pomaga dojemati kot zgodbo, ki nima nič s sedanjim trenutkom. 

V svetu ogromnih količin informacij, kjer sodobna tehnologija omogoča vse več tudi lažno ustvarjenih informacij, je pravi blagoslov, da se lahko povežemo z višjim jazom in se tako lažje prebijemo do tistih informacij, ki so za nas relevantne ali dobrodejne. Ko se moramo hitro odločati, nam tako višji jaz lahko pomaga, da se ognemo dragim in dolgotrajnim analitičnim orodjem in postopkom prebijanja skozi poplavo informacij. To nam koristi tako na zasebnem področju kot v poslu. 

Ko se povežemo z višjim jazom, lahko pridemo do uvida, zakaj smo potrebovali določen spor in lekcijo, ki je iz tega sledila. Tako uvidimo, kako postopati v takem sporu ali celo na sodišču. Z vso notranjo bitjo se znamo postaviti zase in pustiti, da gre od nas, kar nam ne pripada. Na koncu smo tako resnično mirni. Pa tudi ne vlečemo več podobnih spornih zgodb v svoje življenje. 

Za višji jaz ne obstaja linearni čas. Vse je tukaj in zdaj. Zato je informacija, ki jo pridobimo v trenutku povezovanja z višjim jazom taka, kot je za nas najbolje v tem danem trenutku. Je izvrstna pomoč za usmeritev naprej. 

Sicer pa bolj kot se povezujemo z višjim jazom, bolj se zavedamo sinhronosti, prepletenosti vsega. Vse bolj čutimo in se zavedamo, da vse, kar se nam zgodi, je le projekcija tega, kar smo. Vedno bolj pa znamo prisluhniti tudi svojim notranjim čutom, vse več signalov prepoznamo, ki nam jih višji jaz pošilja.

Veselo povezovanja vam želim :) Za več informacij pa mi lahko pišete na institut@srecno.org, Agatha ♥♥♥

Inštitut za sr(e)čno družboNi komentarjev:

Objavite komentar